Praktijk Lambroeck

Nikolas Van Nuffel – Kinesitherapeut

Hey! Ik ben Nikolas. In 2022 behaalde ik mijn diploma Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen – optie sportkinesitherapie. Aangezien ik veel van mijn vrije tijd met sport bezig ben (Basketbal, lopen, fitness,…) was de keuze om kinesitherapeut te worden vlot gemaakt. Doorheen mijn opleiding raakte ik nog meer geïnteresseerd in het menselijk functioneren en bewegen en via mijn stages wist ik zeker dat ik de goede keuze gemaakt had. Met extra opleidingen en bijscholingen wil ik ervoor zorgen dat ik steeds de beste behandelingen kan toepassen en de nieuwste informatie heb. Ik ben enorm enthousiast om het team te mogen vervoegen en kijk er naar uit om jullie te ondersteunen en te begeleiden tijdens jullie revalidatie. Tot snel!

  • Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie – 2022
  • Master of Science in de Osteopathie (i.o.)